Uvjeti prodaje vrijede za sve narudžbe proizvoda i usluga ponuđenih na RS Components i Primotronic internet stranicama, katalozima ili drugačije priopćeni. Uvjeti prodaje različiti od navedenih moraju biti dogovoreni posebnim ugovorom.

 

Ponuda

Primotronic d.o.o. prodaje isključivo proizvode iz vrijedećih kataloga poduzeća RS Components, a to su Internet i tiskani katalog koji su temelj tehničkih podataka o proizvodima.Svi opisi i pojašnjenja o proizvodima i uslugama na internet stranicama RS Components-a i Primotronic-a kao i oni priopćeni na neki drugi način podložni su pogreškama, te zbog toga ne predstavljaju sadržaj ugovora između kupca i RS Components-a i Primotronic-a. RS Components i Primotronic ne mogu biti odgovorni za posljedice bilo koje pogrješke ili propusta na internet stranicama ili u katalogu. Predstavljanje proizvoda i usluga na internet stranicama RS Components-a i Primotronic-a nije ponuda spremna za prihvaćanje već predstavlja prijedlog kupcu da ponudi kupnju tih proizvoda i usluga. Svaki proizvod u katalogu označen je kataloškim brojem ²Stock no.² i količinom proizvoda u jedinici pakiranja ²S.S.M.=² u kojoj isporučujemo proizvode.

Naručivanje

Proizvodi se mogu naručiti telefonom, poštom, telefaksom, emailom ili na www.rscroatia.com. Ne postoji minimalna vrijednost narudžbe, jedino ograničenje je jedinica pakiranja.

Cijene

Cijene izražene u kunama FCO sjedište poduzeča Primotronic d.o.o. su neto vrijednosti bez poreza na dodanu vrijednost. Primotronic vodi politiku stabilnih cijena, ali zadržava pravo promjene ako se odnos GBP/Kn promijeni više od 3% ili ukoliko se promijene tržišni uvjeti nabave proizvoda. Molimo Vas da cijene provjerite pismenim, elektroničkim ili telefonskim upitom prije Vaše narudžbe!

Plaćanje

Bezgotovinsko, prema uvjetima navedenima u ponudi. Za sva ostala pitanja u svezi plaćanja nas kontaktirajte.

Isporuka

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 12:00h u pravilu isporučujemo za 24h ukoliko odaberete osobno podizanje naručenih proizvoda, ukoliko odaberete dostavu kurirskom službom rok isporuke je u pravilu 48/72h, narudžbe zaprimljene nakon 12:00h isporuč?ujemo s dodatkom od 24h.
Naručene proizvode isporučujemo kurirskom službom do Vaših vrata uz jedinstvenu cijenu od 30 kuna (+PDV) za sve pošiljke težine do 10 kg, za pošiljke teže od 10 kg ponuditi ćemo Vam cijenu. U slučaju Vašeg odabira kurirske službe cijenu isporuke dogovarate s odabranom kurirskom službom.

Jamstvo

Jamstveni rok na sve proizvode je 12 mjeseci ukoliko nije drugačije navedeno u katalogu. Ne odgovaramo za slučajna ili namjerna oštećenja proizvoda napravljena od strane kupca ili krajnjeg korisnika. Osiguravamo servis kupljenih proizvoda u jamstvenom i izvan jamstvenog roka.

Reklamacije

Kupljenu robu prilikom preuzimanja obvezatno prekontrolirati! Ukoliko kupac želi vratiti robu mora zatražiti pismeno odobrenje, te moraju biti ispunjeni slijedeći uvjeti:

  • u slučaju OPRAVDANE REKLAMACIJE unutar roka od 5 dana nakon primitka proizvoda, a da je ista uzrokovana greškom tvrtke Primotronic, kupac ostvaruje pravo povrata sredstava od 100%.*
  • u slučaju OPRAVDANE REKLAMACIJE unutar roka od 5 dana nakon primitka proizvoda, a da je ista uzrokovana greškom kupca, kupac ostvaruje pravo povrata sredstava od 50%.*
  • u slučaju NEOPRAVDANE REKLAMACIJE, a o čemu odlučuje tvrtka Primotronic na osnovi reklamacijskog zapisnika, kupac ne ostvaruje pravo povrata sredstava.*
  • zadržavamo pravo odstupanja opisa proizvoda i fotografije/prikaza u katalogu zbog stalnog usavršavanja proizvoda
* Sve navedeno podrazumijeva povrat robe u izvornom pakiranju

Ne odgovaramo za štete nastale nestručnom i neodgovarajućom uporabom uređaja i proizvoda prodanim od strane Primotronic d.o.o..

Tehnička podrška

Iskoristite 24 satni pristup našoj ogromnoj elektronskoj knjižnici koja sadrži preko 101,000 tehničkih podataka o proizvodima. Naši prodajni inženjeri spremno su se posvetili brzom, kvalitetnom i zadovoljavajućem rješenju svih Vaših upita, problema i nejasnoća, te posjeduju iznimna znanja i mogu Vam pomoći savjetom i dodatnim potrebnim informacijama.