SICK akcijske cijene u Maju!

SICK akcijske cijene u Maju!

Sigurnosne svjetlosne zavjese SICK deTec4 Core sada su na posebnom popustu!

Podignite zaštitu na opasnim tačkama stroja na najviši nivo zaštite sa sigurnosnim svjetlosnim zavjesama! Odabrani deTec4 Core proizvodi s visinama zaštitnih polja od 300 mm do 2100 mm sada su dostupni po posebnim cijenama!

Kompaktne sigurnosne svjetlosne zavjese za visoku produktivnost Nekomplicirana i brza montaža s FlexFix kompletom za montažu
Sve sigurnosne svjetlosne zavjese deTec4 Core u prodaji imaju rezoluciju od 14 mm za detekciju prstiju i iznimno brzo reagiraju na povrede zaštitnih polja. Ova značajka štedi prostor najkraćim mogućim sigurnosnim udaljenostima za instaliranje para pošiljatelj – primatelj dalje od opasnih točaka vašeg stroja ili aplikacije. Tako uštedite proizvodni prostor i novac u isto vrijeme. Montažni nosači iz kompleta FlexFix koji se lako postavljaju omogućuju instalaciju i poravnavanje sistema odašiljača i primatelja doslovno u trenu. Ugrađeno električno sučelje s 5-pinskim konektorom M12 ne zahtijeva nikakvo posebno ožičenje. Isto je moguće putem standardnog industrijskog kabela poput onog koji vam nudimo s FlexFix kompletom.
Saznajte više … Saznajte više …